De nieuwe website van Pepper DamesMode wordt op dit moment live gezet, morgen kunt u weer bij ons terecht!

Of neem contact met ons op:

Rino Pelle

Ontdek Comfort en Stijl met Rino Pelle bij Pepper Damesmode

Rino Pelle, het geliefde merk met een uitgebreide collectie knitwear en jassen, staat bekend om comfort en betaalbare stijl. Bij Pepper Damesmode in Wijk bij Duurstede kun je nu de nieuwste Rino Pelle-collectie bewonderen en aanschaffen, zowel in onze winkel als via onze webshop. Het beste van alles? Rino Pelle is toegewijd aan ethische mode, met alleen faux fur, zonder echt bont en zonder wol.

Rino Pelle: Comfortabel en Betaalbaar

Rino Pelle begrijpt dat mode niet ten koste hoeft te gaan van comfort of je portemonnee. Hun collectie biedt een uitgebreide selectie knitwear en jassen, die je warm en gezellig houden zonder in te boeten aan stijl. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele trui voor de winter of een trendy jas voor de herfst, Rino Pelle heeft het allemaal, zonder dat het je budget belast.

Alleen Faux Fur, Geen Echt Bont en Geen Wol

Bij Rino Pelle is ethiek een topprioriteit. Ze gebruiken uitsluitend faux fur, zonder echt bont en zonder wol, waardoor je met een gerust hart hun kleding kunt dragen, wetende dat het bijdraagt aan een duurzamere mode-industrie.