De nieuwe website van Pepper DamesMode wordt op dit moment live gezet, morgen kunt u weer bij ons terecht!

Of neem contact met ons op:

Ok, daar gaan we weer…!

Het is inmiddels duidelijk dat we meer thuis zullen zijn als normaal en dat brengt aanpassingen met zich mee. Aanpassingen in het dagelijks leven, aanpassingen op het werk maar ook.. Aanpassingen in de kledingkast!

Het is inmiddels duidelijk dat we meer thuis zullen zijn als normaal en dat brengt aanpassingen met zich mee. Aanpassingen in het dagelijks leven, aanpassingen op het werk maar ook.. Aanpassingen in de kledingkast!

We zien namelijk twee behoeftes hard toenemen… Aan de ene kant willen wij alleen maar meer comfort en moet kleding naast stijlvol ook vooral heel erg comfortabel (en zacht!) zijn. Aan de andere kant zien en horen wij dat er ook een grote behoefte is aan uitgesproken items, veel kleur en details.

Comfort

Comfort associëren wij heel snel met gemak en dan denken wij gelijk aan het prachtige Studio Anneloes en Helena Hart. Je bent namelijk stijlvol gekleed, maar ook heel comfortabel in de stretchy travelstof én het is heel makkelijk in onderhoud.

Wij hebben afgelopen week twee nieuwe hoodies en bijpassende broeken van Helena Hart ontvangen, welke perfect zijn voor het thuiswerken: De Penny (Pinstripe) en Lou Print. Ideaal en super easy to wear! Heb je trouwens de Col Velour al gezien? Zijn wij ook helemaal weg van en is de definitie van comfort!

Veel dames waarderen Anneloes van Studio Anneloes om haar geweldige items met perfecte pasvorm. Persoonlijk kan ik Anneloes’ doortastendheid en vastberadenheid om te schakelen ook zo waarderen. Want JA we willen inderdaad meer Comfort.. Maar NEE, dat mag niet ten koste gaan van stijl. Daarom zien we heel veel Statement Blouses met Power Shoulders of bijvoorbeeld Strikken. Kijk eens naar de Izzie of Caroline Blouse als je een goede indruk wilt maken op je Zoom/Skye Meeting. Combineer het met een fijne basisbroek of een mooie jeans.

Wat Anneloes ook heeft gedaan en wat een groot succes is gebleken, is het vertalen van een trend in de interieur wereld, naar de modewereld! Namelijk: het introduceren van Greige! Tijdens de eerste Lockdown is er een enorme toevlucht gekomen in het stylen en veranderen van huizen en de inrichting daarvan. Sindsdien zien we de kleur Greige, een combinatie van Grijs en Beige, steeds meer terugkomen. Geef ton-sur-ton een nieuwe dimensie door ook met je kleding voor Greige te kiezen!

Color & Craziness

Het bijzondere en dynamische aan de Mode is dat er altijd een reactie is op wat er gebeurd in de wereld. Daarom zien we ook dat er veel meer behoefte is aan kleur en uitgesproken items, het lijkt haast een verplichting te zijn dat er iets moet zijn aan een artikel, om deze speciaal te maken.

Zo is de nieuwste collectie van Minus gebouwd op de kleur Kobalt, een prachtige én krachtige kleur. Wij hebben ook Moliin aan ons assortiment toegevoegd, een Deens label met een bijzonder verhaal. Wist je al dat Moliin ontworpen wordt door Lotte Moliin en haar moeder? Zij reizen de gehele wereld over, op zoek naar inspiratie en ontwerpen daar vervolgens de prints mee. Wist je bijvoorbeeld dat het Davina Shirt is geïnspireerd door de kleding in India?

Styling tip van Valerie

Ik heb het zelf gemerkt en van veel vriendinnen gehoord, blijf je vooral mooi aankleden en verzorgen als je thuiswerkt. Het maakt absoluut verschil want als je goed voor jezelf zorgt, voel je je beter en presteer je beter. We gaan er weer voor met z’n allen!

Gerelateerde artikelen