De nieuwe website van Pepper DamesMode wordt op dit moment live gezet, morgen kunt u weer bij ons terecht!

Of neem contact met ons op:

La Dolce Vita

Studio Anneloes heeft de “La Dolce Vita” Collectie uitgeleverd, geïnspireerd op “The Good Life” in het Italiaans. Deze week heb ik een extra persoonlijke connectie met Italië, dat deel ik graag met je in de eerste “Valerie Vertelt”.

Sinds een jaar geleden hebben wij Social Media een prioriteit gemaakt binnen Pepper Damesmode en is onze webshop daar een direct gevolg van. Dat wij zo snel en zo hard zouden groeien, had ik niet durven dromen. Er komen nu vanuit het hele land dames de winkel bezoeken en maken er dan een dagje uit van. Hoe leuk! 

Veel van de dames geven aan dat zij de kijkjes achter de schermen zo leuk vinden. Daarom gaan wij beginnen met bloggen! Welkom bij de eerste Valerie Vertelt!

Deze week hebben wij de eerste uitlevering uit de Dolce Vita Collectie van Studio Anneloes ontvangen. Deze collectie is geïnspireerd op het goede leven en Italië. Ik denk dan gelijk aan de toren van Pisa, eindeloze vlaktes en… Pizza.. Anneloes denkt dan aan paarstinten en dat is maar goed ook, want wat zijn ze mooi! Met deze collectie worden de kleuren Mauve en Blackberry geïntroduceerd en Caramel teruggebracht. Er zitten natuurlijk ook ge-wel-dige prints in, meer daarvan volgt in de komende twee weken.

De Dolce Vita Collectie had op geen beter moment kunnen komen, want ik ben momenteel een weekendje in Italië. Ik ben van nature heel energiek, maar weet je waarvan ik tot rust kom en ik écht van kan genieten? Wat mij ontroerd? De opera! Het was dan ook een droom van mij om deze te bekijken en dat heb ik mogen doen. Wat een ervaring… Dit gun je iedereen!

Het is geen geheim dat ik geen pro ben in het inpakken van mijn koffer.. Ik kan geen keuzes maken en neem het liefst mijn hele kledingkast mee. Om deze keer mijn belofte niet (helemaal) te breken, heb ik items in de travel quality van Studio Anneloes en Helena Hart mee. Je kunt ze namelijk oprollen en het kreukt niet, dus dan lijkt het alsof je minder meehebt, haha.

Ik heb trouwens wel een leuke leestip, ik ben in het vliegtuig aan het boek van Lonneke Nooteboom begonnen. Lonneke is een veelgevraagde styliste die diverse collecties heeft gemaakt in samenwerking met verschillende merken én zij heeft een hele grote following op Social Media. Weet je wat ik zo leuk vond om te ontdekken? Lonneke is van origine een echte Bourgondiër uit Brabant, met alle gezellig- en nuchterheid van dien en natuurlijk een geweldig gevoel voor stijl. Het leuke vond ik dat wij ook al met diverse wijsheden van Lonneke werken, maar ook nog nieuwe mochten ontdekken. Blijven ontwikkelen en genieten van wat je al doet, daar word ik blij van.

Ondertussen worden er door de dames in de winkel en online ook wonderen verricht. Misschien heb je het mij wel eens eerder horen zeggen, maar we zitten momenteel in één van mijn favoriete seizoenen. Waarschijnlijk denk je nu aan de zomer… Daar ben ik ook groot van fan, maar ik bedoel eigenlijk Uitleverseizoen. Tijdens deze periode krijgen wij eigenlijk dagelijks nieuwe producten binnen en wordt er heel hard gewerkt om deze zo snel en zo mooi mogelijk te presenteren. Deze week is er veel binnengekomen van o.a. By-Bar, Rino Pelle en… Street One is weer terug! 

Als je met zulke mooie items mag werken, moeten wij het ook alle liefde en aandacht geven zodat het online ook goed tot zijn recht komt. Wij hebben iets heel gaafs bedacht.. Een officiële Shop de Look Pagina, waarop je gelijk de hele outfit kunt bewonderen en shoppen. Hoe leuk is dat?! Je kunt de pagina in de menubalk vinden. 

Hoe vind je de blog? Zullen wij dit vaker doen? Laat het ons weten in een berichtje hieronder!

Fijne Zondag!

Liefs, Valerie

Gerelateerde artikelen