De nieuwe website van Pepper DamesMode wordt op dit moment live gezet, morgen kunt u weer bij ons terecht!

Of neem contact met ons op:

Modeshow met Lonneke Nooteboom

Yess… Ik heb de afgelopen weken echt moeite gehad om mij niet te verspreken of het stiekem toch te verklappen, maar nu kan ik het ein-de-lijk delen: Wij gaan een Pepper Party Weekend organiseren en deze trappen wij af met een Modeshow in de Grote Kerk tegenover de winkel. En niet zomaar een Modeshow…

Een tijdje geleden begon het bij mij te kriebelen.. We hebben een webshop geopend en heel veel nieuwe klanten mogen leren kennen, .. en de winkel wordt verbouwd. Dat moest toch wel gevierd worden! Daarom organiseren wij de Pepper Party Days, waarbij wij alles gaan vieren.

De aftrap van de Pepper Party Days wordt gedaan met een Modeshow in de Kerk tegenover de winkel, met presentatie door Valerie en LONNEKE NOOTEBOOM! Wauw! Lonneke is één van de meest bekende stylistes in Nederland, met een bestseller en jarenlange ervaring onder haar arm. 

Omdat wij grote belangstelling verwachten en een beperkt aantal kaarten beschikbaar hebben i.v.m. de maatregelen, gaan wij iets ONGEKEND BIJZONDERS doen. Er komt een professionele Camera Crew en die gaan de hele Modeshow LIVE STREAMEN, zodat je vanuit huis kunt meekijken en via de chat vragen kunt bestellen. Het is een hele happening maar het wordt zó gaaf! Dit wil je echt niet missen!

WAAR: In de Grote Kerk tegenover de Winkel in Wijk bij Duurstede

WANNEER: Donderdag 30-9 om 19:30 uur

Na de Modeshow is het mogelijk om in de winkel te komen passen. Omdat wij de drukte goed willen spreiden en iedereen de ruimte en kans willen geven om onze prachtige items te bewonderen, zal er ook een Consumptie Bon in de Goodie Bag zitten, zodat je eventueel ook eerst even het terras op kunt.

LET OP: De kaartjes zijn uitverkocht. Wilt u op de reserve-lijst, dan horen wij dat graag! U kunt natuurlijk altijd via de Live Stream meekijken of gezellig langskomen.

Gerelateerde artikelen