De nieuwe website van Pepper DamesMode wordt op dit moment live gezet, morgen kunt u weer bij ons terecht!

Of neem contact met ons op:

OVER ONS

PEPPER! Damesmode is gevestigd in het oude stadscentrum van Wijk bij Duurstede. Wij zijn een eigentijdse damesmode zaak met mooie merken en dagelijks wisselende collecties.

Wij onderscheiden ons doordat wij bij onze merken de juiste artikelen uitzoeken en inkopen voor onze klanten! Dit zijn veelal artikelen die niet overal te koop zijn. Hierdoor zijn de collecties bijzonder en wordt u continue verrast. Wij zijn in staat goed te luisteren naar de wensen van de klant en dit om te zetten naar de mooiste combinaties. Daarnaast gaan wij wekelijks op pad om speciale items en Musthaves in te kopen die wij goed kunnen combineren met de collecties van onze merken. Zo krijgen wij een echte “Pepper Collectie”
 
Tevens geven wij u de allernieuwste styling tips en staan wij open voor uw ideeën! Service, pasvorm en kwaliteit zijn voor ons heel belangrijk. Laat je inspireren door ons ruime assortiment, spontane team en verrassende combinaties. Uw nieuwe set of item hangt vast en zeker nu al in de winkel! Bij ons krijgt u de juiste aandacht.

Welkom bij Pepper! damesmode. 

Items die in jouw garderobe niet mogen ontbreken

Blouses

Broeken

Blazers

Truien

Jurken