De nieuwe website van Pepper DamesMode wordt op dit moment live gezet, morgen kunt u weer bij ons terecht!

Of neem contact met ons op:

Signature Prints van Studio Anneloes

Weet je nog dat wij je laatst hebben verteld dat Anneloes van Studio Anneloes een eigen print heeft ontworpen? Een speciale “Studio Anneloes” Print, welke door het gehele nieuwe bedrijfspand van Studio Anneloes is verwerkt én nu ook in een speciale collectie.

Toen Anneloes de print ging ontwikkelen had zij een bepaalde visie en eisen voor zichzelf ontwikkeld; de print moest tijdloos en vrouwelijk zijn en een luxe uitstraling hebben. Wij vinden dat de print ook leeftijdloos is en het gehele jaar te dragen is. Er zijn meerdere versies opgemaakt als proef. Die zijn toen op grote vellen geprint en op verschillende plekken in het Studio Anneloes kantoor opgehangen. Eén print sprong eruit en dat is hem geworden.

Zwart Wit

Voor de Signature Prints Collectie heeft Anneloes verschillende varianten op de basis print ontwikkeld, waarvan ook drie(!) in een zwart-witte combinatie. Zo heb je de prachtige Jilla SA Big Blouse, welke geïnspireerd is door de besteller “Rosella Blouse”. Deze stijlvolle blouse heeft een V-Hals met een opstaande kraag met ruches en volumineuze mouwen. Deze kun je perfect dragen op de Flair SA Small Trousers of de Kata SA Small Trousers. Hierbij is de print uitvergroot en deze kun je uiteraard met al je basisitems dragen ōf met de Lenore Blouse.  Als je namelijk een effen item op of onder een artikel met een print draagt, kan je de print extra laten uitkomen en creëer je een krachtige look. Wil je een uitgesprokere outfit? Combineer de Jilla SA Big Blouse dan op de printbroeken, want print-op-print is ook écht helemaal Studio Anneloes. Grappig weetje: Afgelopen zaterdag was Anneloes in onze winkel in Wijk bij Duurstede aanwezig om styling advies te geven. Daar verklapte zij dat Print-op-Print ook zeker zal blijven!

Anneloes heeft ook de Minimal Print ontwikkeld en deze in de Nomi LS Minimal Blouse verwerkt. Hierbij zijn alle kleuren uit de Basis Collectie van Studio Anneloes verwerkt, zodat je deze ook met alle items kunt combineren. Je kunt deze blouse zakelijk dragen, maar natuurlijk ook heel casual – Daar houden wij van!

Magenta

Naast Zwart-Wit heeft Anneloes de krachtige kleur Magenta ook in de Signature Prints Collectie opgenomen en dat is uiteraard niet zonder reden. Magenta is namelijk één van dé kleuren die wij de komende tijd in het modebeeld blijven zien en is dus ook een hele goede investering. Het credo van Studio Anneloes is immers “Buy less. Choose well. Make it last.” De gedachte hierachter is dat je artikelen van een hoge kwaliteit koopt, die duurzaam zijn geproduceerd en als je hier goed mee omgaat, deze heel lang meegaan en je uiteindelijk minder kunt kopen om zo jouw steentje bij te dragen aan een maatschappelijk verantwoorde samenleving.

OPVALLENDE PRINTS

Wij hebben veel vraag gehad naar Jurken, vooral in de fijne Travelstof. Goed nieuws: We hebben de Soof SA Dress binnen en WE LOVE IT! De jurk is even vrouwelijk als comfortabel. De strikceintuur accentueert de taille en het plooiaccent op de schouder zorgt voor de finishing touch. De Soof dress valt boven de knie en is gemaakt van Medium Travel Quality waardoor deze fijn te dragen is in het najaar. Ben je ook zo weg van deze fantastische print, maar niet van jurkjes? Dan is de Maya SA Blouse écht iets voor jou!

De Soof en Maya SA Blouse zijn ontwikkeld in de kleurencombinatie van Magenta en Zwart en de Iza Satin SA Blouse, Noor Satin SA Blouse en Poppy SA Multi Shirt hebben ook de prachtige kleuren Orange en Soft Pink in de print verwerkt. De eerste twee items zijn gemaakt van viscose met een hele luxe satijn uitstraling, met hele vrouwelijke en stijlvolle blouses als resultaat. Wij zijn groot fan!

Styling tip van Valerie

Mocht je het koud krijgen, draag dan de Mandy Mohair Cardigan in Magenta of Soft Pink of de Sofia Bonded Blazer in Magenta over de blouses heen.

Gerelateerde artikelen