De nieuwe website van Pepper DamesMode wordt op dit moment live gezet, morgen kunt u weer bij ons terecht!

Of neem contact met ons op:

Trends voor Fall/Winter ’23 – Deel 1

Ieder modeseizoen geeft ons iets om naar uit te kijken – Ja, ook als het buiten nog warm is en de zon nog volop straalt. Want met het najaar in opkomst, hebben we allemaal het perfecte excuus om onze garderobe uit te breiden.

Vanaf deze maand komen de eerste najaarscollecties, “Fall/Winter Collecties” zoals deze in de modewereld worden genoemd, binnen in de winkel. Wij hebben deze collecties een half jaar geleden al ingekocht en toen werd het ons al snel duidelijk: waar afgelopen seizoen in het teken stond van KLEUR, met de Color Blocking Trend met de prachtige prints en krachtige kleuren zien we dat er het aankomende modeseizoen een tegenbeweging plaatsvindt: het mag allemaal iets rustiger wat kleuren, maar de kleding zelf wordt meer uitgewerkt. Gekscherend zeiden Danielle en ik nog tegen elkaar: “Laat de kou maar komen!” want wij stonden tijdens het inkopen al te popelen om onze lieve klanten te zien stralen in deze prachtige kleding… En natuurlijk zagen wij onszelf ook al paraderen in de stijlvolle combinaties die wij zo graag voor jullie maken.

Maar, het inkopen en het samenstellen van de collecties doen wij met het gehele team. Zo kan Yvonne vol inspiratie terugkomen van vakantie en weet Sandra feilloos aan te voelen wat we nodig hebben in de collectie, om iedereen éxtra blij de winkel uit te laten gaan. Mary inspireert ons met haar fantastische kledingstijl en Jolanda heeft een unieke kijk op pasvormen, welke wij enorm waarderen. En wij krijgen ook vaak berichtjes van Anja, dat zij de mooiste mode heeft gespot in tijdschriften en op televisie – Als team staan we sterk én klaar… voor jou! Daarom presenteer ik ook vol trots: Het voorproefje van de Trends voor Fall/Winter ’23!

Purple Reigns

Een trend die er met kop en schouders uitsteekt: is Purple Reigns! We kunnen het aankomende seizoen niet om het prachtige paars heen. Wellicht is het je opgevallen dat we je sinds het begin van het jaar hebben opgewarmd, door te starten met Lila en zachte paars nuances in de kleding. Nu gaan we over op prachtige en warme paarse tinten. Zo komt Juffrouw Jansen met een prachtig pak en super stijlvol damespak en ook Studio Anneloes gaat deze kleur in verschillende scharkeringen gebruiken in de “Droom Groot” Collectie.

Koppelkleur

Door de jaren heen zie je in de Mode veel “Koppelkleuren”. Dat zijn kleuren die vaak in combinatie worden gedragen met een andere kleur, om deze te versterken, maar ook om deze te verzachten. Omdat er veel paars is, gaan we ook veel grijs zien. Zowel licht- als donkergrijs. Zodat je perfect kunt combineren en je outfit zo spraakmakend of ingetogen kunt maken als waar jij je goed bij voelt.

Nieuw merk: Gustav

Wij zijn súper trots om het Deense merk Gustav aan onze collectie toe te voegen. Het merk is vrouwelijk en elegant – Maar wél praktisch. Je kunt het zowel naar je werk als naar een feestje dragen. Wij zijn groot fan! Jij ook? Bekijk de Gustav Collectie HIER – {LINK WORDT ACTIEF ZODRA DE COLLECTIE ONLINE STAAT} + FOTO GUSTAV VOOR WINTERCOLLECTIE VERVANGEN

Wij zullen steeds meer trends voor het komende modeseizoen met je gaan delen. Wij vertellen er je graag over – Mode is onze passie. En of je de Trends volgt of juist voor tijdloze Mode kiest, beide is helemaal prima en je kunt voor allebei bij Pepper Damesmode terecht! 

Hopelijk tot snel!

Lieve groet,

Valerie

Gerelateerde artikelen